Beoordelingen van La Grotta Schoorl

Recente recensies van La Grotta Schoorl

4 sterren na 48 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Groet en Bergen zeer snel geleverd en zoals altijd weer genieten van twee echte Italiaanse pizza’s!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en heerlijke pizza’s !

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt prima pizza! Hele fijne service en snel geleverd. Wij bestellen zeker weer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bodem en vulling waren naar verwachting goed en de bestelling was rond de afgesproken tijd beschikbaar. Ook onze gasten waren tevreden, een goed alternatief bij onverwachte gasten in Coronatijd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, rijkelijk belegd. Bezorging strak op tijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta’s en pizza’s. Ik had de pizza zonder champignons besteld maar dit was helaas niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische pasta bevatte weinig groente

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! Keurig op tijd. Het eten was lekker en warm. Alleen viel de pasta carbonara wat tegen. Verder een aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza, snel klaar en aardige mensen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk en de canneloni ook. Alleen heb ik daarvan alleen de buitenkant kunnen eten en de rest laten staan. Op de menukaart staat 'met spinazie en gorgonzola', en niet 'gevuld met gehakt'... Ik eet vegetarisch, dus dit was wel een teleurstelling. Zonde van dat beestje. Dus... De tip: vermeld dit ook op de menulaart :).

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Heerlijke pizza en pasta en salade rucola was top! Tot snel . Take care

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, en keurige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gisteravond weer top. Drie heerlijke pizza’s, mooi op tijd gebracht volgens de RIVM regels.pizza’s waren goed heet en heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als vanouds weer helemaal goed. Heerlijke pizza's en heerlijke spaghetti. Lekker heet bezorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's netjes op tijd en warm. Pizza's zelf waren laf van smaak en een slappe bodem.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en sneller dan we hadden verwacht!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s Perfekt op tijd geleverd Goed heet Nette bezorging Makkelijke bestel site

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, smaak hoeveelheidven verzorging heel goed

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorger. smakelijk gerecht

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren heerlijk! De ‘la grotta’ een aanrader! Online besteld en dat hadden ze niet helemaal door. Toen we volgens de mail op tijd de pizza’s kwamen halen Was dit een verrassing en moesten ze nog starten met de bestelling. De pizza’s waren toen wel vrij snel klaar. Tip voor la Grotta: als je de optie aanbied om online te bestellen (ook al gebeurd dat blijkbaar niet vaak) moet je die bestellingen wel in de gaten houden ;)

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, we zaten op een vakantiepark maar geen enkel probleem om bij ons huisje te bezorgen! Helemaal top!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en ze waren weer heerlijk.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Er zat weinig smaak aan de cannelloni en het was erg nat van de saus. De gehakt smaakte beetje te vettig ... Dat was jammer. Verder prima op tijd klaar na order via site.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dunne slappe pizza’s. Zuinig belegd. Prijs kwaliteit verhouding slecht. Geen aanrader . Betaalden voor 4 pizza’s 50 euro maar vonden het nog geen tien euro waard.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Karig belegd

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, snel en lekker!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's (Groet en Hawaï) en pasta (spaghetti Della Casa) :-)!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Online oder not prepared

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de minuut nauwkeurig klaar en eten was lekker.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestelproces verloopt perfect en de maaltijd was weer heerlijk!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die Onlinebestellung hat einwandfrei geklappt, nur die Bezahlung mit Kreditkarte hat aus irgendeinem Grund nicht funktioniert. Wir haben dann bar bezahlt. Die sieben bestellten Pizzen sind sehr schnell geliefert worden und haben sehr lecker geschmeckt. La Grotta ist sehr empfehlenswert!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Pasta en pizza afgehaald. Erg lekker, alles vers en prima kwaliteit. Ook website is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot, vers, smakelijk! Wat wil je nog meer....?!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde best lang voor we de pizza’s kregen maar daar hadden we begrip voor. Het was druk. De bezorger was ook heel vriendelijk. We hebben al 2x in la Grotta gegeten en waren erg tevreden over het eten. Helaas waren deze 2 pizza’s onsmakelijk om te zien. Vooral die met rauwe ham. Heel veel ham en 4-5 tomaatjes onder de ham. De smaak was ok maar ze waren ook nog lauw. Ik vind het jammer om dit te zeggen maar het is toch de waarheid. Dus beter echt in het restaurant eten en niet laten bezorgen is nu mijn idee.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en genoeg. Tip op dekseltje schrijven wat er in zit..

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Leckere, grosse Pizza, grosszügig belegt. War nach knapp 30 Minuten abholbereit.