Avaliações de La Grotta Schoorl

Avaliações recentes

5.0
Bert
24 fevereiro 2024

Zoals gewoonlijk waren de pizza’s weer super lekker, goed belegd en snel bezorgd!

Emiel
22 fevereiro 2024

Pizza’s waren nog heel warm

Danielle Drenth
22 fevereiro 2024

Ik had carbonara met spaghetti pasta besteld en kreeg fettuccine. En ik vond het vrij smaakloos. Daar ben ik niet aan gewend bij deze bedrijf. Volgende keer beter ...

Lebbink
18 fevereiro 2024

Snel geleverd en warm en smakelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
14 fevereiro 2024

Vandaag besteld en zelf opgehaald, was weer fantastisch !

Remco
12 fevereiro 2024

Heerlijke pizza, heerlijke tiramisu. Snel bezorgd, ook op vakantiepark.

Frits
12 fevereiro 2024

Prima piza alleen ondanks tijdslot toch nog even moeten wachten

Arnout
31 dezembro 2023

Heerlijk zoals altijd en mooi optijd bezorgt

Conny
29 dezembro 2023

Snelle levering met heerlijke puzza's

Karen Vink
27 dezembro 2023
Stoffelsen- Groot Landeweer
26 dezembro 2023

Super! We hebben deze week, hier op vakantie in Schoorl, 2x heerlijk gegeten en genoten van jullie pizza's en pasta, fijne en snelle service, bedankt!

Lia van Oort
24 dezembro 2023

Pizza was goed. Ik vind het wel vervelend dat ik voor minimaal €20 moet bestellen, terwijl ik alleen ben en dus niet meer nodig heb. Moest ik nog iets bijbestellen dat ik niet opeet omdat het te veel is. Ik woon aan de overkant. Bezorging kan lopend gedaan worden , maar toch bezorgkosten betalen. Vind ik niet kunnen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cisk Leeuwe
24 dezembro 2023

Pizzas waren erg lauw en vet

Lars Cassee
24 dezembro 2023

Zoals altijd op afgesproken tijd geleverd. Top.

Karel
28 outubro 2023

Super goeie pizza, snel klaar !

A
27 outubro 2023

Makkelijk te plaatsen bestelling. Wordt snel op gereageerd en op tijd bezorgd. Lekkere pizza's alleen de dressing carpaccio vonden we vrij zuur.

Pieter Appelman
27 outubro 2023

Hele snelle bestelling op het Landal park Berger Duinen, heerlijke pizza’s en lekkere kip. Top!

Sam
24 outubro 2023
Martien
21 outubro 2023

Geen opmerkingen

Lys
19 outubro 2023

De calzones waren heerlijk! De tagliatella carbonara ook. De pizza was een beetje koud, daarom geen 5 sterren.

peter
16 outubro 2023

keurig op tijd bezorgd. eten prima. had iets warmer kunnen zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jp
16 outubro 2023
Rob
13 outubro 2023

Heerlijke pasta en een Calzone. Beide net vers gemaakt en dus nog lekker warm 👌 De Teramisu was zelfgemaakt en ook een genot!!

Marc
8 outubro 2023

Complimenten voor de bezorging op het vakantiepark .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucy De korte
7 outubro 2023
Ceci
5 outubro 2023

Die Bestellung lief einfach und schnell. Es hat alles prima und unkompliziert funktioniert. Der Service war sehr freundlich. Das Essen war sehr gut und ich würde hier jederzeit wieder bestellen.

Monique
4 outubro 2023

Heerlijk - dank je wel!

Ingo Menne
4 outubro 2023
Anoniem maar regelmatige klant
2 outubro 2023

Alweer super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia Westrick
2 outubro 2023
Marjoleine
1 outubro 2023

Gewoon een hele lekkere pizza. Bezorger super vriendelijk en op aangegeven tijd.

Marian
1 outubro 2023
Wendy Lampe-van Rijn
30 setembro 2023

Keurig op tijd bezord en niet aangebeld zoals ik had verzocht. De pasta en de calzone waren echt heerlijk!

Nik
25 setembro 2023

Super snel! En prima kwaliteit pizza's.

Sander
25 setembro 2023

Helaas was de Pizza Margherita erg smakeloos? Ook geen oregano te bekennen, jammer!

Cees
25 setembro 2023

Ging prima en smaakte best. Alleen een half uur te vroeg geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joachim Kissel
19 setembro 2023

Lieferung kam sogar früher, als angekündigt. Die Pizza und der Salat waren sehr lecker, kamen heiß und frisch auf den Tisch. Wir sind in jedem Urlaub häufiger Gast in diesem Restaurant! Absolute Empfehlung.

oostrom
18 setembro 2023

Keurig op tijd en goede pizza's.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bob burges
16 setembro 2023

top pizzas. lekkerste in nl.

Marcel
15 setembro 2023

Top kwaliteit. Snelle bezorhing

Miriam
14 setembro 2023
Marieke
13 setembro 2023

Heerlijke pizza en lasagne gegeten en zeer snel warm bezorgd!

uli en jan
11 setembro 2023

het was weer lekker... mooi op tijd en prima op temperatuur, gewoon lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Greef
11 setembro 2023

De bestelling kwam drie kwartier later dan ingepland. Als ik dat had geweten, had ik het gewoon zelf opgehaald. De pizza’s zelf waren taai, vooral de korst. Te lang op warmhoudplaat ofzo gelegen?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerhard Nijland
10 setembro 2023

Makkelijk bestellen en het werd ons buiten aan tafel gebracht op vakantiepark. Super blij mee

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Debora
10 setembro 2023

Heel makkelijk online bestellen, precies klaar op de afgesproken tijd , vriendelijk personeel en heerlijke pizza’s

Arthur
8 setembro 2023

Voor de afhaal van pizza zou een optie om de pizza te snijden gewenst zijn.

AppieN
8 setembro 2023

Prima op tijd de piza's mogen ontvangen omdat we bij de bestelling zo snel mogelijk hadden aangeklikt. Maar 1 kleine kanttekening is wel op zijn plaats we kregen een terug melding dat het nog wel 40 minuten kon gaan duren (Geen probleem) maar na 10 minuten werden ze al geleverd (lekker snel) Misschien een iets betere tijd aanduiding bij de terug koppeling hoe laat de levering verwacht kan worden. De kwaliteit overigens van de Piza's was uitstekend. Echt een aanrader!

Agnes
4 setembro 2023

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd

Ruud
3 setembro 2023

Heerlijke pizza's en pasta gegeten. Warm. Op tijd klaar. En goed gebakken.

Arnout
3 setembro 2023
Frank
3 setembro 2023

Bezorging: Goed warme pizza’s rijkelijk gevuld!!!!

Thilo
2 setembro 2023

Online Bestellung klappte problemlos. Pizza war gut und auch schnell abholbar. Den Preis sieht man ja vorher.

Maarten Brouwer
1 setembro 2023

Online de bestelling plaatsen gaat heel makkelijk en bij het afhalen wordt je bijzonder vlot en vriendelijk geholpen. De kwaliteit van het eten is eveneens zeer goed

Thomas Keßler
31 agosto 2023

wirklich fein und überpünktlich

A3ana
25 agosto 2023

Smaak van beide gerechten: heerlijk. Helaas de artisjok: kern veel te hard(dat komt vaker voor) Levertijd: zou half uur zijn/helaas verdubbeld naar een heel uur. Als jullie de tijd van bezorging niet halen, laat dat svp de klant weten. Ik moest weer zelf bellen. Maar lekker dat was het!

TMG
23 agosto 2023
Wiersema
22 agosto 2023

Snelle en goede bezorging, lekkere pizzas

Kamphuis
22 agosto 2023

Zijn op vakantie en dachten bestellen even online pizza's. Heerlijke pizza's prima smaak en kwaliteit. Alleen jammer dat je gorgonzola voor 2 euro extra besteld maar het uiteindelijk niet op je pizza zit. Verder prima

Wilma den hartog
21 agosto 2023

Pizza en canneloni heel lekker . Risotto met kaas viel tegen. Het was meer een soort rijstepap. Blijkbaar niet veel kaas gebruikt. Just a tip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martina
20 agosto 2023

Ik had extra rucola op de pizza besteld en die zat er niet op. De pizza hebben jullie wel eens ruimer belegd. Er zat weinig tonijn en uien op. De smaak van de pizza was redelijk. Heb wel het idee dat de kwaliteit in de loop der jaren iets minder is geworden. Dat is jammer want ik was altijd heel enthousiast over jullie. De tiramisu was overigens heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ria
19 agosto 2023
Anoniem
18 agosto 2023

Heerlijke pizza. Snelle bezorging

Karst Gils
17 agosto 2023

Lekkere pasta, op tijd klaar.

Karst Gils
16 agosto 2023

Eenvoudig online bestellen, op tijd klaar en een heerlijke pizza!

Rosalie Dongelmans
14 agosto 2023
Giancarlo
12 agosto 2023
Lucy
12 agosto 2023
S Tol
11 agosto 2023
Geoffrey
9 agosto 2023
Lenie
8 agosto 2023
Gitta Dijkshoorn
7 agosto 2023

Heerlijke pizza. Afgehaald maar had spijt dat we niet daar zijn gaan eten. Prettige ambiance.

Leonie
6 agosto 2023

Meer dan prima pizza’s en pasta’s . Zeer vriendelijk personeel en een snelle service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kobi
6 agosto 2023

Heerlijke pasta bij het kalfsvlees beter dan ooit!

Sam
5 agosto 2023

Het was weer heerlijk!!

Sjaco de Jong
5 agosto 2023

Heerlijk gegeten (2e keer hier besteld, ook nu prima)

Bünte
4 agosto 2023
Kathrin
3 agosto 2023
Manuel
31 julho 2023
Geoffrey
27 julho 2023
Konstantin Kalthof
27 julho 2023

The Pizza was delicious, but the ordered extra mozarella on two of the pizzas was missing

Adrie de Vries
25 julho 2023

De pizza was heerlijk, maar een heel nare ervaring was: de artisjok: allemaal keiharde stukken, niet eetbaar. Zo jammer. Vroeger was dat vaker het geval, maar de laatste maanden waren ze juist goed. Tip: laat de kok ze eerst proeven en beoordelen of ze zijn zoals ze moeten zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S. K.
21 julho 2023

Alles perfekt und sehr lecker.

Romy
21 julho 2023
J.winder
19 julho 2023

Hij was rijkelijk en heerlijk belegd. De bodem en korst waren taai.

Chris vd Klift
18 julho 2023
Florian Schmidt-Tüshaus
16 julho 2023

Der Service ist super, die Nudeln waren leider völlig schlecht, I‘m sorry!

Esther
16 julho 2023

Smaakvolle pizza’s, echter ontbrak de rucola op de pizza salami die we extra toevoegde aan deze pizza voor een meerprijs. Verder nette , prima bezorging met 30 minuten uitloop van de verwachte tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris vd Klift
16 julho 2023
René
14 julho 2023

De topping van de pizza, zoals de uien en de ham, waren niet warm, jammer want hij was wel lekker. Ik heb het zelf nog na moeten bakken in de oven.

Lenie Kramer
14 julho 2023
Jennifer
13 julho 2023

Stipt op tijd en snel! Was lekker.

Marije
8 julho 2023

Heerlijke gerechten, nette bezorger en mooi op tijd. De jongens willen morgen weer bestellen!

Frank
3 julho 2023

Wij mogen altijd rekenen op dampende pizza’s bij een bezorging👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop
1 julho 2023
Geoffrey
30 junho 2023
Leo Damen
29 junho 2023

Fijn op tijd en heerlijke pizza’s.

Eric
29 junho 2023

In Groet bezorgd binnen 40 minuten en echt heerlijk en warm

Geoffrey
27 junho 2023

Pasta en lasagne fantastisch zoals altijd. Insalata Pollo ook echt een aanrader!

Massier
24 junho 2023